КП «Волиньприродресурс» не видобуватиме бурштин в селі Галузія
Волинь

КП «Волиньприродресурс» не видобуватиме бурштин в селі Галузія

19 вересня 2018, 14:40
0
0
Сподобалось?
0

Залишено в силі заборону суду на проведення КП "Волиньприродресурс"робіт на земельній ділянці в селі Галузія Маневицького району.  Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Постановою Рівненського апеляційного господарського суду від 17 вересня 2018 року відхилено апеляційну скаргу комунального підприємства "Волиньприродресурс" та залишено без змін ухвалу господарського суду Волинської області від 12 червня цього року, якою суб’єкту господарювання заборонено вчиняти дії, пов’язані з проведенням геологорозвідувальних, пошукових, геодезичних та інших розвідувальних робіт  на земельній ділянці площею понад 8 га в селі Галузія Маневицького району.

На цій земельній ділянці підприємство "Волиньприродресурс»  планувало проводити видобуток бурштину. Як повідомлялося раніше, Маневицька  місцева прокуратура подала позов  в інтересах держави  до Прилісненської сільської ради Маневицького району, КП «Волиньприродресурс» про визнання недійсними рішення сільської ради та угоди про тимчасове користування комунальним підприємством земельною ділянкою для проведення геологорозвідувальних, пошукових, геодезичних та інших розвідувальних робіт.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися