«Волинь» втратила перемогу і ледь втримала нічию з «Інгульцем»
Волинь

«Волинь» втратила перемогу і ледь втримала нічию з «Інгульцем»

23 вересня 2018, 19:25
0
0
Сподобалось?
0

«Інгулець» із Петрового на Кіровоградщині має такі ж амбіційні плани на сезон як і «Волинь». Характер матчу відповідав за характером очній зустрічі між конкурентами.

«Ігулець»-«Волинь» – 1:1

Голи: 0:1 – Кожанов (35 – з пенальті), 1:1 – Акименко (87 – з пенальті).

«Інгулець»: 33. Ганєв, 4. Солдат, 5. Запорожець (13. Коваленко, 76), 8. Клименко (49. Січілава, 83), 9. Мішуренко, 10. Піднебенной (11. Елла, 37), 21. Акименко, 23. Кучеренко, 55. Ковальов, 80. Лупашко – к, 89. Синьогуб.

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін – к, 4. Болденков (32. Петько, 65), 5. Горопевшек, 93. Цюпа, 44. Неплях, 95. Курко, 8. Хагназарі (20. Карпенко, 65), 10. Яковлєв (23. Кравченко, 72), 29. Кожанов (7. Герасимюк, 85), 89. Козьбан (11. Коробка, 90).

Вилучення: Неплях (69 – друге попередження) – Синьогуб (89 – друге попередження).

Перший тайм команди проводили у позиційній боротьбі з незначними загостреннями й котився до нульовою нічиєї, однак наприкінці тайму «Волинь» отримала право на 11-метровий, після того як, намагаючись заблокувати простріл у штрафний майданчик, Ковальов зіграв рукою. Кожанов шанс використав і забив сьомий гол у нинішньому сезоні, впевнено очоливши гонку бомбардирів у першій лізі. Буквально одразу господарі поля могли вирівняти становище. Однак найкращий бомбардир «Інгульця» Акименко не реалізував свій момент, схибивши з 12 метрів.

Другий тайм лучани розпочали дуже активно. На 52-й хвилині класний супершанс мав Яковлєв, але голкіпер парирував його удар з семи метрів. Подвоїти перевагу лучан не судилося й Кожанову, його удар заблокував Ковальов. Потроху запал «Волині» згас і поступово ініціатива перейшла до «Інгульця», з середини тайму перевага господарів стала тотальною. Вони буквально окупували половину поля «хрестоносців». Зовсім скрутно підопічним Андрія Тлумака стало після вилучення Непляха на 68-й хвилині. Лише відчайдушний стрибок Сімініна у під удар Клименка врятував лучан від пропущеного гола. Уже в наступному епізоді капітан «Волині» навпаки ледь не став причиною взяття власних воріт. Сімінін намагався виконати дальню передачу, але втратив м’яч перед штрафним майданчиком. «Круглого» підхопив Елла увірвався у штрафний майданчик і пробив повз Неділька – сфера пройшла поруч з дальньою стійкою. У ці хвилини наставник хрестоносців Андрій Тлумак замінами намагався оживити гру, але гравці з лави запасних її не посилили. Наприклад все, чим запам’ятався Карпенко, який змінив Яковлєва, так це заробленим 11-метровим у свої ворота на 87-й хвилині. Акименко з «крапки» не схибив – 1:1. Господарі поля пішли на штурм великими силами, й ледь не пропустили швидкий контр випад. Ціною грубого фолу Синьогуб зупинив ривок Козьбана. В результаті обоє гравців залишили поле – гравець «Інгульця» через вилучення, а форвард «Волині» через травму.

Хоча склади команд знову стали рівними, проте господарі поля і надалі володіли тотальною перевагою, а арбітр компенсував до другого тайму цілих сім хвилин. Увесь цей час «Інгулець» провів в атаці. Одного разу – після удару Коваленка зі штрафного – м’яч влучив у стійку воріт «Волині». Лучани встояли, але саму гру навряд можна занести в актив «хрестоносців».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися