У Луцьку знову працюватиме центр для АТОвців
Волинь

У Луцьку знову працюватиме центр для АТОвців

25 вересня 2018, 18:20
0
0
Сподобалось?
0

Волинська ОДА  передала приміщення на вулиці Привокзальна, 12 у Луцьку  у розпорядження Центру допомоги учасникам АТО. Ключі психолог Олена Звєрєва та АТОвці отримали сьогодні, 25 вересня 2018 року, -повідомляє прес-служба ОДА.

Центр  відкрили ще у 2015 році. Проте, заснований винятково на волонтерській діяльності, згодом припинив свою роботу.

- Ми всі хочемо, щоб питання реабілітації учасників АТО було на належному рівні.  Сьогодні ми хочемо вдихнути нове життя в те приміщення, яке ще декілька років тому було надане в розпорядження Центру допомоги учасникам АТО. На їх прохання  повністю передаємо це приміщення для організації процесів реабілітації учасників АТО, – зазначив заступник начальника управління з питань оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ОДА Віктор Шрамко.

За словами психолога Олени Звєрєвої спочатку у приміщенні зроблять ремонт. Також важливим є питання персоналу, оскільки зараз тут працює всього двоє людей – психолог та  фахівець з фізіологічної реабілітації.
Окрім того, у центрі допомоги функціонуватиме група швидкого реагування на кризові ситуації, куди входитимуть самі учасники бойових дій, аби допомагати побратимам.  У центрі сподіваються, що встигнуть його відкрити до Дня захисника України, який відзначають 14 жовтня. Центр допомоги учасникам АТО функціонуватиме там доти, поки у місті не збудують Центр реабілітації.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися