Волинські журналісти  привезли нагороди з медіа-фестивалю
Волинь

Волинські журналісти привезли нагороди з медіа-фестивалю

25 вересня 2018, 18:32
0
0
Сподобалось?
0

На Івано-Франківщині завершився перший медіа-фестиваль «Буковель Натхнення», участь у якому взяло майже 200 журналістів із усіх регіонів України, -повідомляє «Т1. ua».

За співпраці з Національною спілкою журналістів України на фестивалі визначено найкращі видання, найбільш успішних авторів та максимально резонансні медійні акції. Високу оцінку за оригінальну модель і активну участь у творчому конкурсі здобув від Національної спілки журналістів журнал «Люди і долі» та його редактор Олена Павлюк. А перше місце у всеукраїнському конкурсі «Поспішай творити добро», ініційованому Українським журналістським фондом та народним депутатом Олександром Шевченком, здобув колектив видання «Т1. ua» та керівник медіа-корпорації Тарас Хотимчук

Чотириденний форум медійників, організований «Українським журналістським фондом» за підтримки нардепа Олександра Шевченка, був насичений тренінгами, дискусіями, психологічними практикумами та професійними майстер-класами. Розкривали секрети успіху відомі в Україні акули пера, серед яких і заслужений журналіст України шеф-редактор газети «Вісник+К» Євген Хотимчук. А Олександр Шевченко поділився стратегією перетворення України в успішну та політично впливову країну шляхом здійсненню таких ключових завдань: припинити війну на Донбасі, розірвати будь-які відносини із Росією, подолати корупцію та забезпечити гідний рівень життя українців.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися