Юні лісівники Волині –другі на Всеукраїнському зльоті
Волинь

Юні лісівники Волині –другі на Всеукраїнському зльоті

1 жовтня 2018, 17:16
0
0
Сподобалось?
0

 Волинь на 12  Всеукраїнському  зльоті шкільних лісництв  представляло Нуйнівське учнівське лісництво (ДП «Камінь-Каширське ЛГ»). Юні волиняни  вибороли ІІ місце. Поступилися  лише ровесникам із Чернігівщини, у яких гран-прі і яким приймати наступний ХІІІ Всеукраїнський зліт. Про це повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

Зліт відбувся у  Сумах, де  23 команди, а це близько 200 дітей зі всієї України, презентували свої досягнення, захищали науково-дослідницькі роботи, брали участь у майстер-класах, мистецьких заходах, квестах, флешмобах, побували на цікавих екскурсіях.

Юні лісівники Волині мали можливість познайомитися зі своїми ровесниками з інших областей України. Зокрема, з  учнями Пістинського шкільного лісництва Івано-Франківської, Кам’яницького Закарпатської, Сосулівського Тернопільської та інших областей. А ще разом зі своїми ровесниками взяли участь у спільній трудовій акції «Коло дружби», до якої долучилися також педагоги та представники обласних управлінь лісових господарств України. На подвір’ї Сумського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді на честь зльоту висадили алею вічнозелених туй.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися