Фото і відео офіційного сайту ФК
Волинь

«Волинь» дотисла «Прикарпаття»

2 жовтня 2018, 12:49
0
0
Сподобалось?
0

Луцька команда продовжує боротьбу за підвищення у класі. Вчора підопічні Андрія Тлумака приймали на рідному «Авангарді» івано-франківське «Прикарпаття», яке тренує добре відомий волинським уболівальникам Володимир Ковалюк.

«Волинь»-«Прикарпаття» – 1:0

Гол: 1:0 – Кожанов (68 – з пенальті).

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін – к, 32. Петько, 4. Болденков, 93. Цюпа (23. Кравченко, 63), 95. Курко, 8. Хагназарі (34. Климець, 89), 10. Яковлєв (18. Сухомлинов, 86), 29. Кожанов, 20. Карпенко (19. Зінкевич, 76), 89. Козьбан.

«Прикарпаття»: 24. Піцан, 12. Данищук, 2. Ковальчук – к, 3. Француз, 33. Бойко (10. Веприк, 82), 11. Оринчак (9. Худоб'як, 74), 22. Януш (31. Борисевич, 46), 8. Боришкевич (96. Дитко, 60), 99. Квасний, 20. Конкольняк (15. Лаврук, 85), 90. Барчук.

Хоч цей колектив з Івано-Франківська і знаходиться у нижній частині турнірної таблиці, та має такий же непоступливий характер як і його головний тренер. Тож усім, без виключення, колективам першої ліги непросто даються матчі з «Прикарпаттям». Матч з «Волинню» не став виключенням, хоча змінити сценарій і уникнути в’язкої нервової гри лучани могли б, якби реалізували свої моменти на перших двох хвилинах зустрічі. Спершу Карпенко не зміг «пробити» Піцана з центру штрафного майданчика, а Хагназарі неточно зіграв на добиванні. Буквально у наступній атаці Яковлєв вийшов на побачення з голкіпером гостей, але й цього разу переграти Піцана не вдалося. Гості себе опанували й за рахунок добре вишколеного захисту перевели гру у більш зручне для себе русло, очікуючи на шанс для контратаки. По такій грі у «хрестоносців» за наступних 40 з лишком хвилин виник ще лише один сприятливий момент для того, щоб відкрити рахунок. Це Петько під час подачі кутового пробивав головою, але Піцан потягнув і цей практично «мертвий» м’яч.

Після перерви гості несподівано почали огризатися і доволі гостро. Програна Петьком боротьба Оринчаку ледь не обернулася голом у ворота Неділька. Гравець «Прикарпаття» віддав гострий пас в район 11-метрової позначки на вільного Барчука, той пробив в один дотик, але не у порожній дальній кут, а у ближній, де знаходився воротар, до того ж удар виявився трішки неточним. Гості здійснили ще кілька потенційно небезпечних набігів на половину поля «Волині», але уже не таких гострих. Вирішальний момент у матчі настав на 68-й хвилині. Гостру атаку лучан гості нейтралізували, але команда Тлумака заробила кутовий, після його подачі м’яч двічі потрапив у руки гравців «Прикарпаття», якщо перший епізод був спірним то другий явним – удар Петька на лінії воріт лівою рукою заблокував захисник. Стовідсотковий 11-метровий, який призначив арбітр, реалізував Кожанов. Реальних шансів врятувати гру гості так і не мали. А от у лучан була нагода «стабілізувати» переможний рахунок. Це Хагназарі після пасу Кожанова пробивав на точність з-за меж штрафного майданчика і поцілив у поперечину.

«Волинь» продовжує ділити 2-3 місця у турнірній таблиці з «Колосом» із Ковалівки. Наступний матч хрестоносці зіграють саме там 6 жовтня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися