Волинські  рятувальники нагородили школярів за сміливість та правильні дії під час пожежі
Волинь

Волинські рятувальники нагородили школярів за сміливість та правильні дії під час пожежі

4 жовтня 2018, 16:40
0
0
Сподобалось?
0

За сміливість, самовіддані та правильні дії під час пожежі, що допомогло врятувати життя дітей та їх бабусі, Ілля та Павлик Олешки нагороджені  подарунками від Волинської обласної організації Добровільного пожежного товариства, а Ілля – також  і Подякою від начальника Управління ДСНС України у Волинській області. Про це повідомляє прес-служба  відомства.

Нагороди учням  Луцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №19  вручили сьогодні (4 жовтня) в  актовій залі, куди запросили  школярів  4-х та 7-х класів. Начальник сектору зв’язків із ЗМІ та взаємодії з громадськістю Управління ДСНС у Волинській області підполковник служби цивільного захисту Володимир Нестеров нагадав присутнім: «Нещодавно в м. Луцьку на проспекті Молоді, 10а в одній з квартир трапилась пожежа. В помешканні перебували двоє дітей та їх бабуся. Вогонь відрізав їм шлях до виходу, дим заважав дихати, полум’я загрожувало поширитись  квартирою. Старший внук, 13-річний учень 7-А класу вашої школи Ілля Олешко не розгубився, зателефонував за номером «101», чітко назвав адресу, розповів,  що горить і зазначив, що допомоги потребують люди. Потім він з 7-и річним братом Павлом намочив хустинки водою, через які вони всі разом з бабусею дихали, аби не отруїтись продуктами горіння і як могли, стримували полум’я до прибуття допомоги від рятувальників».

За сміливість і правильні дії рятувальники відзначили школярів  нагородами. А також розповіли усім, як діяти під час пожежі. У  дворі школи їх чекав  пожежний автомобіль –рятувальники продемонстрували учням можливості спеціальної техніки та ліквідували  умовну пожежу, подавши справжню воду на її гасіння.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися