Органічний сік з Волині смакує американським споживачам
Волинь

Органічний сік з Волині смакує американським споживачам

11 жовтня 2018, 11:15
0
0
Сподобалось?
0

Американська компанія вже не перший рік є партнером консервного цеху ДП «Цуманське ЛГ». Органічний сік, який виготовляється на Волині за особливою рецептурою, здобув популярність серед населення Америки, де нині побутує культ здорового харчування. Зацікавлені американські партнери побували на  Волині, щоб  розширити  двосторонню співпрацю. Про це повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

Директор консервного цеху Зінаїда Рябчун розповіла, що спеціально до приїзду гостей було виготовлено нові зразки соку. Саме їх і дегустували гості і  залишилися задоволеними  смаковими і  і якісними показниками цуманського продукту.

Кожен товар, перш ніж потрапити у споживчий кошик американського покупця, проходить ретельне вивчення не лише на  його склад, а й на вміст мікро- та макроелементів. Ще одна головне вимога, без чого експорт соку до Америки взагалі не можливий, відсутність цукру.  Його американці намагаються не споживати взагалі. І всім цим параметрам органічний березовий сік із Цумані відповідає на 100%.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися