На Волині горять торфовища і суха трава
Волинь

На Волині горять торфовища і суха трава

22 жовтня 2018, 10:21
0
0
Сподобалось?
0

За минулий тиждень волинські рятувальники ліквідували 51 пожежу в екосистемах та житловому секторі.Зз них 13 – на торфовищах.  Під час гасіння пожеж врятовано  людину. Про це інформує прес-служба  УДСНС в області.

Напруженою в області залишалася ситуація, пов’язана зі спалюванням сухої рослинності. Як наслідок необережного поводження громадян з вогнем – поширення горіння на торфовища.

Триває гасіння пожежі на торфовищі поблизу села Серхів Маневицького району. На місці події працює зведений загін рятувальників чисельністю понад 30 осіб. На місці пожежі зосереджені 4 пожежні автоцистерни, 2 рукавні автомобілі, пожежна насосна станція, 5 мотопомп. До гасіння пожежі долучилися також  працівники місцевого лісгоспу та підприємства «Волиньторф». Периметр пожежі оборано тракторами, щоб не допустити подальшого поширення вогню, за допомогою бульдозера створено меліоративні канали. Станом на 22 жовтня ліквідовано вогонь на  4,7 гектара, триває гасіння на площі 3,3 гектара.

Триває також гасіння пожежі на торфовищі поблизу села Віл Любешівського району, ліквідували пожежу на торфовищі поблизу села Журавичі Ківерцівського району. Співробітники ДСНС приборкали загорання на торфополях у Любешівському, Ратнівському, Рожищенському, Камінь-Каширському районах.

Упродовж минулого тижня рятувальники загасили також пожежі на торфовищах у Ківерцівському, Шацькому, Ковельському, Рожищенському та Старовижівському районах.  Крім того, 19 жовтня горіло торфополе поблизу селища Маневичі на площі 0,15 гектара.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися