Хибний виклик  п’яної волинянки: постраждали  медики
Волинь

Хибний виклик п’яної волинянки: постраждали медики

23 жовтня 2018, 16:40
0
0
Сподобалось?
0

П’яна жителька одного із сіл Ковельського району , викликавши  «швидку», до начебто хворого чоловіка,  накинулась на медиків з палицею.  Про це йдеться на сторінці Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Фейсбук. 

До центральної оперативної диспетчерської надійшов виклик із села Ковельського р-ну, в якому жінка повідомила про те, що у її чоловіка «кров’яна рвота». Приїхавши на місце виклику, фельдшер застала таку картину: на вулиці, поблизу будинку нетверезі чоловік та жінка голосно з’ясовують стосунки. Фельдшер спробувала вияснити, кому ж насправді потрібна медична допомога? Нетверезий чоловік відмовився від допомоги, а жінка почала голосно лаятись, погрожувати і кидатись камінням. Після того, як чоловік спробував заспокоїти жінку і вибачитись за поведінку дружини,  вона вхопила палицю і кинулась на медиків і чоловіка……

Про ситуацію, що  склалась на місці виклику,  фельдшер була змушена доповісти старшому лікарю ЦОД і викликати поліцію. Патрульні поліцейські, які приїхали з м. Ковеля на місце події, склали протокол про виклик як завідомо неправдивий.

На Волині за дев’ять місяців 2018р. було здійснено 1066 безрезультатних виїздів бригад ЕМД. У Ковельському районі – 121 виїзд. У села,  прилеглі до смт. Голоби – 8.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися