У Волиньраді визначилися з переможцями конкурсу на   керівників комунальних підприємств
Волинь

У Волиньраді визначилися з переможцями конкурсу на керівників комунальних підприємств

26 жовтня 2018, 15:15
0
0
Сподобалось?
0

Конкурсна комісія обласної ради визналась з  переможцями  конкурсу керівників підприємств, установ, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області. Про це повідомляє прес-служба облради.

Зокрема, комісія рекомендує  Ігоря  Баранчука на заміщення вакантної посади начальника комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради» і  пропонує профільній комісії підтримати кандидатуру та рекомендувати сесії проголосувати за Ігоря Баранчука. А також  укласти контракт з ним на 5 років.

На такий же термін рекомендовано укласти контракт з Олександром Курилюком, якого визнано переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Інформаційно-аналітичний центр «Волиньенергософт». Остаточне рішення - за сесією облради .

Визнано переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора Волинського обласного медично-виробничого підприємства «Профілактична дезінфекція»   Тараса Столярчука. Рекомендовано постійній комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області підтримати його  кандидатуру  і теж укласти угоду на 5 років. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися