Волинські фіскали припинили діяльність незаконної АГЗС
Волинь

Волинські фіскали припинили діяльність незаконної АГЗС

26 жовтня 2018, 15:22
0
0
Сподобалось?
0

Незаконний бізнес з реалізації скрапленого газу  в м. Луцьку викрили співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області, в рамках проведення операції "Акциз-2018". Про це повідомляє прес-служба ГУДФС Волині.

Зокрема, встановлено, що житель міста Луцька на території одного з приватних підприємств здійснює незаконну діяльність, пов’язану з реалізацією газоподібного пального-пропану невідомого походження. Вказана АГЗС діяла без будь яких дозвільних документів.

Правоохоронці під процесуальним керівництвом прокуратури області провели санкціонований обшук, під час якого виявили та вилучили понад 3 000 літрів скрапленого газу та обладнання для його розливу, зокрема, паливно-роздавальний модуль, цистерни. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить понад 150 тис. грн. Проводяться подальші слідчі дії з метою притягнення винних осіб до відповідальності.

Довідково: зпочатку року викрито та припинено діяльність 9 незаконних АЗС та АГЗС, з незаконного обігу вилучено понад 60 000 літрів пального.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися