Торг недоречний: за подерту ковельськими собаками сумку- 500 гривень з міського голови
Волинь

Торг недоречний: за подерту ковельськими собаками сумку- 500 гривень з міського голови

26 жовтня 2018, 16:53
0
0
Сподобалось?
0

Ковельчанка хоче, щоб міський голова Олег Кіндер компенсували їй 500 гривень за подерту собаками сумку. Про це пише Про Ковель.Ольга Павленко, пенсіонерка з Ковеля, стверджує, що у самісінькому центрі міста, біля Будинку Рад, на неї напала зграя собак. В результаті чого жінка зазнала нервового стресу та залишилася без сумки, яку пошматували пси. Лише завдяки цій сумці, переконана пенсіонерка, вона і залишилася живою.

Про цей сумний випадок Ольга Аврамівна повідала у своєму зверненні до міського голови Олега Кіндера під час чергової сесії Ковельради, що  відбулася 25 жовтня. 

  «Я народилася і проживаю в Ковелі. З дитинства - це було чисте, охайне та затишне місто. Зараз мені 73 роки, але за останні три роки місто з його центральними вулицями та окраїнами перетворилося в брудну помийну яму. Місто завалене сміттям, яке вчасно не прибирають, та по всьому місту бігають зграї псів.   13 жовтня на площі перед міською радою на мене напала зграя псів. Я ледве врятувалася. У мене хворе серце і я отримала нервовий зрив», - схвильовано промовила потерпіла.

Ольга Павленко звернулася до міського голови з проханням «притягнути до відповідальності тих осіб, які відповідають за порядок у місті». 

  «Я не можу нести збитки за бездіяльність чиновників, тому прошу компенсувати суму втраченого майна в розмірі 500 гривень за рахунок винних чиновників», - акцентувала пенсіонерка. 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися