На Волині збунтувалися проти тернопільських бракоробів
Волинь

На Волині збунтувалися проти тернопільських бракоробів

28 жовтня 2018, 15:39
0
1
Сподобалось?
1

26-го жовтня в селі Поромів Іваничівського району асфальтували  вулиці. Роботи виконувало ТОВ Будівельна компанія “Вся Україна” з Тернопільської області.Місцеві мешканці збунтували проти бракоробства працівників, повідомляє Буг.

Центральну вулицю Поромова мали зробити ще в 2017 році, тоді ж і розробили кошторис. Однак за роботи взялися цього року.  Загальна вартість робіт становить  мільйон 333 тисячі гривень. На сайті держзакупівель Прозорро міститься інформація про торги та укладений 31-го серпня 2018 року договір між компанією та Поромівською ОТГ. Заасфальтувати вулицю Тимовського, протяжністю майже 500 метрів, повинні були до 1-го жовтня. Голова Поромівської ОТГ Євгеній Недищук в коментарі розповів, що дали завдаток на матеріали в сумі 400 тисяч гривень. Та такої роботи приймати не будуть.

“Це не робота – ми за таку не заплатимо. Коли побачив, як працюють, сказав, що можуть далі не продовжувати. Роботи мали бути виконані до 1-го жовтня. Два рази в вересні приїжджали зачищати дорогу, а в кінці місяця виконавець попросив продовжити термін до 1-го листопада. Я подивився, як зараз   кладуть асфальт,  то сказав, що можуть не продовжувати, нехай переробляють”, – зазначив Недищук.

Один із депутатів викликав на місце поліцію. Правоохоронці склали протокол щодо неналежного виконання робіт. Поліцейський повідомив, що матеріали передадуть для проведення відповідного розслідування. Під час протестів жителів працівники продовжували роботи. На місці був прораб, який пробував заспокоїти чоловіків та обіцяв, що все буде перероблено. Мешканці не витримали бракоробства і почали знімати з дороги асфальт.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися