Скандальний лучанин отримав у Росії орден до 100-річчя комсомолу
Волинь

Скандальний лучанин отримав у Росії орден до 100-річчя комсомолу

29 жовтня 2018, 18:10
1
0
Сподобалось?
0

Скандальний лучанин – керівник українських комсомольців – Михайло Кононович відвідав Москву і взяв участь у заходах з нагоди 100-ліття ВЛКСМ.

Цим він похвалився на своїй сторінці у «Фейсбуку»: «Награжден орденом 100-летия ВЛКСМ товарищами Дмитрием Новиковым и Юрием Афониным!».

Також Кононович розповів про свої відвідини мовзолею, музею Леніна та побував у Кремлі на тригодинному концерті до 100-ліття ВЛКСМ, на сцені  головною зіркою був «нестаріючий комсомолець» Лев Лещенко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • ...ця П реформує
    ...ця П реформує

    ще одна історія Показати IP 23 Травня 2015 21:06 відповісти +6-0 з ЛВПУ 8 Червня 2014 23:01 відповісти +1-0 КОРУПЦІОНЕРИ 3 УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ і НАУКИ ВОЛИНСЬІСОЇ ОДА ЗНИЩУЮТЬ ПТО ВОЛИНІ Керівники управління 0 і Н змінюються, а корупція процвітає. Не стала винятком і нова очільниця освітян Волині. Злодійсько — корупційні дії Поповича М.М. — Грушки Г. М. пані 3агрева В.Я. продовжує прикривати, як і її попередник Хоміч О.С. 3а рік, що минув після попередньої виставки досягнень ПТО Волині, занепад профтехосвіти набрав прогресивного розмаху. Особливо це помітно по «справах» ДПТН3 «Луцьке вище професійне училище». Тільки в поточному календарному році керівники управління 0 і Н з черговим річним директором ЛВПУ Богданцем В.В. після довготривалих слізних вмовлянь, зуміли звільнити з займаних посад училищних гіперзлодіїв: головного бухгалтера Некрасову Н. В. та ії позашлюбного друга заступника директора з АГР, власника притону, авторитета Панькевича С. Г. В минулому році рішенням суду був звільнений з посади директора ще один злодій-хабарник — корупціонер Батов Г. Ф. Детальніше про корупцію в управлінні 0 і Н та ЛВПУ можна почитати в інтернет виданнях: Четверта влада - Батов Г. Ф. «У Луцьку директору ВПУ 9 за вимагання грошей ...» та інші. Вголос - Батов Г. Ф. «3 студентів училища брали гроші за практику» та інші. Волиньпост - Батов Г.Ф. Під прицілом - Батов Г.Ф. Волинські новини Батов Г. Ф. та Виставка досягнень ПТО Волині 2013 р. Сьогоднішні матеріали про виставку досягнень ПТО 06. 06. 2014р у всіх інтернет виданнях. ГЕТЬ КОРУПЦІЮ ТА КОРУПЦІОНЕРІВ 3 ПРОФТЕХОСВІТИ ВОЛИНІ !!! P.S. Шантажем можновладців, Батов Г.Ф. домігся працевлаштування викладачем в ЛВПУ. Управління О і Н переконує: засуджений злочинець – ЗЕК (засуджений за КК України) і освіта сумісні. Яким правовим документом це може підтвердити управління освіти, в особі Загреви В. Я. до з ЛВПУ до з ЛВПУ 9 Червня 2014 15:18 відповісти + 0 - 0 Ти троляко з ЛВПУ ти вже всіх дістав і ЛВПУ також, не троли під кожною статтею!!! Твої слова тільки тебе стосуються. Батов вже відповів перед законом, йди це все йому в очі скажи, до чого тут новий начальник управління? Ти до неї з таким текстом офіційно не звертався!!! Якого хочеш? І чого пишеш під кожною статтею? нуль вона нульова 29 Квітня 2015 20:58 відповісти +2-0 Батов - НЕ відповів , - по заслузі перед Законом . З офіційними зверненнями до НЕЇ звертались не одноразово ... , а х...лі толку ? шахматна дошка Показати IP 28 Травня 2015 23:23 відповісти +4-0 1.Хомік - засуджена. 2.Овсянніков - без судимості. 3.Батов - засуджений. 4.Богданець -без судимості. 5.Романюк - ???

    29 жовтня 2018, 21:29
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися