Лучани в Німеччині презентували проект, який стосується дигіталізації транспортних послуг
Волинь

Лучани в Німеччині презентували проект, який стосується дигіталізації транспортних послуг

30 жовтня 2018, 19:58
0
0
Сподобалось?
0

У місті Нюрнберг Федеративної Республіки Німеччина відбувся діалоговий захід “Стратегії цифрового міста — виклики та можливості”. Україну на ньому представляв Луцьк. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Захід організували у рамках програми “Міста, що об’єднують (Connective Cities)” у співпраці з адміністрацією міста Нюрнберг. Програма  впроваджується некомерційним ТОВ “Engagement Global” за фінансової підтримки Федерального Міністерства економічної співпраці та розвитку Німеччини.

Захід зібрав 30 учасників із міст: Анталія (Туреччина), Тайбей (Тайвань), Наблус, Рамалла (Палестина), Ніцца (Франція), Луцьк (Україна) та німецьких міст Нюрнберг, Дюссельдорф, Гамбург, Мюнхен, Гайдельберг. Від Луцької міської ради участь у заході взяли: заступник начальника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності, начальник відділу міжнародних зв’язків Анна Вінцюк, заступник начальника управління інформаційно-комунікаційних технологій, начальник відділу інформаційних технологій Наталія Хмель.

Учасники заходу розповідали про кращі практики у сфері інформатизації, над якими працюють міста задля покращення життя мешканців. Представники Луцької міської ради презентували проект, який стосується дигіталізації (переводу інформації у цифрову форму) транспортних послуг. Проект впроваджуватиметься спільно з партнерським краєм Ліппе (ФРН) у 2019 році.

Учасники визначали проблеми, з якими стикаються міста на шляху цифрових трансформацій, шукали можливості  їх вирішення, планували спільні проекти.

Представники програми “Міста, що об’єднують” розповіли про фінансові можливості, які пропонує Федеральне Міністерство економічної співпраці та розвитку Німеччини для реалізації партнерських проектів. Відвідали учасники заходу  транспортну компанії, де їх ознайомили з системою контролю над транспортною системою міста Нюрнберг.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися