У Луцьку з 1 листопада призупиняють опалювальний сезон
Волинь

У Луцьку з 1 листопада призупиняють опалювальний сезон

31 жовтня 2018, 13:04
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні на пленарне засідання 48-ї сесії Луцької міської ради внесено питання «Про тимчасове призупинення подачі теплоносія для опалення». Про це інформує прес-служба міської ради.

 Директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна зазначила , що температура зовнішнього повітря протягом трьох діб більша + 8 °С і за прогнозами синоптиків тепло триматиметься ще мінімум тиждень, то  пропонується тимчасово призупинити подачу теплоносія у квартири лучан. Валентина Малютіна пропонує зробити це з 1 листопада 2018 року. Вона  зауважила, що у разі пониження середньодобової температури зовнішнього повітря протягом трьох діб + 8 °С та нижче,  буде відновлено подачу теплоносія для опалення.

Також Валентина Малютіна наголосила, що нині лучани боргують підприємству за опалення та гарячу воду 42 мільйони гривень

За її словами, підприємство працює з боржниками, однак, закликає депутатів також долучитися до цього процесу. Вона наголосила, що при зверненні лучан щодо ремонтів прибудинкових територій, дитячих майданчиків враховувати рівень заборгованості тих чи інших будинків за опалення.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися