Волинянина пограбували в Бразилії
Волинь

Волинянина пограбували в Бразилії

1 листопада 2018, 17:53
0
0
Сподобалось?
0

31 жовтня із нашим земляком, жителем Волинської області, учасником АТО (батальйон «Гарпун») стався прикрий інцидент. Чоловіка, який від вересня з експедицією перебуває в Бразилії, пограбували невідомі,- пишуть Волинські новини.
Документи, а, що найголовніше,  посвідчення особи, тепер у руках грабіжників. Подальша експедиція Південною Америкою, яку потерпілий Віктор-Микола Гаврилюк разом зі своїм побратимом – громадським діячем, журналістом, АТОвцем Андріє Мочурадом із Львівщини, спланували ще в травні 2018 року, а фактично розпочали у вересні цього року, – під загрозою зриву. Зазначимо, що кропітка робота АТОвців над організацією такого науково-пізнавальний туру, кінцевою метою якого є поїздка на Антарктиду, розпочалася ще навесні. Першим у поїздку вирушив Віктор-Микола Гаврилюк. На цей час він перебуває в Бразилії і паралельно із іншими учасниками експедиції з різних держав світу має дістатися до крижаного континенту Землі.
Згодом до Віктора-Миколи долучиться ще один АТОвець, десантник, боєць батальйону «Айдар», Андрій Мочурад із Львівщини, щоби разом із своїм побратимом відзняти фільм про унікальну частину землі та написати про цю експедицію книгу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися