Голова Луцької РДА  відсьогодні офіційний
Волинь

Голова Луцької РДА відсьогодні офіційний

6 листопада 2018, 12:05
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 6 листопада,  Тараса Яковлєва офіційно представили як  голову Луцької районної державної адміністрації. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Присутні  хвилиною  мовчання ввшанували  пам’ять про загиблого волинянина Максима Пасичнюка.

Про призначення Яковлєва йдеться у розпорядженні Президента України Петра Порошенка від 1 листопада 2018 року.«Призначити Яковлева Тараса Володимировича головою Луцької районної державної адміністрації Волинської області з 5 листопада 2018 року із терміном випробування три місяці та оплатою праці відповідно до законодавства» – йдеться у документі.

Голова облдержадміністрації Олександр Савченко окреслив головні завдання для нового керівника - забезпечити чесні вибори в ОТГ, працювати над реформою децентралізації та підтримувати порядок в районі.
« Всім головам ОТГ та сільських рад - протягую руку дружби, усіх буду підтримувати і допомагати. Також сподіваюся на співпрацю з депутатським корпусом, - відповідь Тараса Яковлєва.
 Тарас Яковлєв займав посаду радника голови ОДА. До того був заступником та першим заступником Луцького міського голови Миколи Романюка.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися