На Волині попрощалися з Героєм Максимом Пасичнюком
Волинь

На Волині попрощалися з Героєм Максимом Пасичнюком

6 листопада 2018, 15:37
0
0
Сподобалось?
0

4 листопада від кулі снайпера загинув військовослужбовець 14-ї ОМБР Максим Пасичнюк, уродженець села Губин Локачинського району. Максим проходив військову службу за контрактом з 2017 року, захищаючи східний кордон нашої держави. Сьогодні тіло Героя привезли на Волинь. Вшанувати пам’ять загиблого прийшли родичі та близькі, військовослужбовці, представники духовенства, лучани та гості міста. Панахида відбулась у Свято-Троїцькому кафедральному соборі. Миторополит Михаїл подякував родині за Максима – великого сина українського народу та висловив співчуття.

 «Ідея захисту своєї землі – це ідея захисту Батьківщини. Він віддав своє життя за велику українську родину, захищав не лише свою сім’ю, не лише окремих людей, а всіх нас, виконуючи свій внутрішній обов’язок. Здається, так легко йти та захищати свою Батьківщину, але одні ідуть, а інші ні Ми не засуджуємо тих, які не ідуть, але гордимось та будемо вшановувати тих, які стають на захист своєї землі та віддають за неї своє життя».
 Прощання із загиблим волинянином продовжилось на Театральному майдані Луцька. Опісля громадської панахиди лучани провели загиблого в останню путь. Учасник бойових дій Анатолій Саченюк відзначив, що Максим був дуже хорошою людиною та завжди допомагав товаришам. «Він з честю приймав усі життєві ситуації, не був боягузом та ніколи не втікав. Але так вийшло, що його вже немає серед нас… Ми втратили свого братика, якого нам вже не повернути. Хочеться, щоб це все закінчилося, і ми більше не ховали своїх Героїв».

Від Театрального майдану тіло Максима Пасичнюка відвезли  до села Губин Локачинського району, де й поховали  згідно із волею родичів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися