17-річна волинянка потребує допомоги на операцію
Волинь

17-річна волинянка потребує допомоги на операцію

8 листопада 2018, 11:22
0
0
Сподобалось?
0

17-річна жителька села Тур Ратнівського району  Альона Захарчук потребує дороговартісної операції. Дівчинці вживлять імпланти, які вирівняють хребет. Про це йдеться у спільноті «БИТВИ ЗА ЖИТТЯ. Пам”яті Настусі Абрамчук» у Facebook.

Під час звичайного профогляду в квітні цього року в сільській амбулаторії фельдшер помітив, що хребет дівчинки надзвичайно швидко викривився . За кілька місяців Альоні поставили діагноз:  сколіоз IV ступеню. Хребет за півроку лікувань вже викривило на понад 50 градусів.

Допомогти дитині беруться лише в Київському ОХМАТДИТі. Заплановано термінову операцію із вживлення імплантів, які вирівняють дівчинці хребет . Хірурги чекають Альону 27 листопада в Києві. Операцію зроблять безплатно, але замовлення американських імплантів обійдеться мамі в 150 000 гривень.

«Мама Світлана – вдова… Сама виховує двох дітей… Хапається за заробітки, аби забезпечити дітям належне життя і розвиток.. Але сума в 150 000 грн для неї на сьогодні фантастична… А час іде!! І може бути пізно((. А як же хочеться, щоб іі старша доня стала знову жити нормальним життям.. Щоб здійснила свої мрії», – йдеться у дописі.

Мама пише : «просимо Вас не залишити нас в біді, Альоночка все своє невелике життя присвячує музиці, дуже гарно співає, і грає на гітарі, бере участь у всіх районних концертах, в майбутньому мріє поступити в музичне училище… Яка ж я буду щаслива, якщо задумане ій вдасться… Таку біду сама не здолаю…»

Світлана написала звернення про допомогу в Облраду і обладміністрацію, в райраду і райадміністрації. Чекає відповіді.
КАРТКА ПРИВАТУ Захарчук Світлана -4149 4978 5548 8971
Тел мами Світлани-0989432907


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися