Волинському   меценату Віктору Корсаку присудили  благодійницьку премію
Волинь

Волинському меценату Віктору Корсаку присудили благодійницьку премію

15 листопада 2018, 17:12
0
0
Сподобалось?
0

Керівнику ради директорів групи компаній «Волвест-груп» та фундатору музею сучасного українського мистецтва Віктору Корсаку присудили  премією імені Євгена Чикаленка. Про це повідомляє Район Луцьк з посиланням на сторінку музею у Фейсбук.

«Вітаємо  фундатора  музею та мецената  Віктора Корсака з присудженням йому премії імені Євгена Чикаленка, що надається за самовіддану благодійну працю  Лігою українських меценатів. Натхнення, сил та нових звершень. Команда МСУМК», – йдеться в повідомленні.

 «Визнання завжди приємне. Але це ніколи не було моєю ціллю, хоча думка інших людей для мене важлива. Ми хочемо бачити конкретний результат від проектів, які реалізовуємо, хочемо, аби люди були щасливішими. Премії надихають на цю роботу та допомагають досягнути кінцевої мети», – розповів в коментарі Район.in.ua Віктор Корсак

Довідково: премія імені відомого українського мецената Євгена Чикаленка присуджується за благодійницьку діяльність, сприяння розвитку національної культури, науки, освіти. Започаткувала її Ліга українських меценатів у 1998 році. Її девізом є слова Євгена Чикаленка: «Мало любити Україну до глибини душі, треба любити її й до глибини кишені». Чикале́нко Євге́н Харла́мпійович  народився у1861 році у Перешорах Херсонської губернії, помер 1929 року у Чехословаччині.  Він  визначний громадський діяч, благодійник, меценат  української культури, агроном, землевласник, видавець, публіцист.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися