Військовослужбовці з Володимира –Волинського  зіграли у народному театрі
Волинь

Військовослужбовці з Володимира –Волинського зіграли у народному театрі

19 листопада 2018, 20:51
0
0
Сподобалось?
0

У  Володимирі-Волинському відбулося обласне театральне свято, присвячене 120-й річниці від дня народження корифея українського театру, народної артистки, лауреата Державної премії імені Тараса Шевченка Наталії Ужвій. На сцені культурно-мистецького центру майстерними виступами чарували глядачів та членів журі театральні колективи “Гармидер” (Луцьк), “Відродження ім. Богдана Берези” та “Різнобарв’я” (Володимир-Волинський).  Йдеться на офіційній сторінці 39 ЗРП у Фейсбук.

У  постановці  вистави народного аматорського театру “Відродження” взяли участь офіцери 39-го зенітно-ракетного полку:  капітан Тимофій Нечипорук, старший лейтенант Тарас Гейник та молодший лейтенант Андрій Шарко. Військовослужбовці поза службовими обов’язками, віднайшовши час, відвідували репетиції, допомагали в організації постановки вистави.

Як результат:  серед 18-ти колективів вистава театру «Відродження» зайняла   третє місце.    Режисерка театру “Відродження” Олена Шарко зазначила:«Я приємно вражена такими талановитими захисниками України, і безмежно вдячна за те, що у непростий для країни період  вони знаходять час для творчості».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися