У Луцьку 25 будинків боргують за воду майже  2 мільйони гривень
Волинь

У Луцьку 25 будинків боргують за воду майже 2 мільйони гривень

23 листопада 2018, 14:36
0
0
Сподобалось?
0

Загальний борг за послуги водопостачання та водовідведення мешканців  усього лише 25-ти багатоквартирних житлових будинків Луцька становить близько 2 мільйонів гривень. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Високий рівень заборгованості населення шкодить діяльності КП «Луцькводоканал», особливо враховуючи й те, що підприємство має найнижчі тарифи на Волині та серед інших областей України. Боржникам марно сподіватися на списання заборгованостей, оскільки підприємство «Луцькводоканал» буде вживати усіх можливих заходів для стягнення заборгованостей.

 93% споживачів послуг КП «Луцькводоканал» є справними і порядними платниками. А своєрідний негативний рекорд за обсягом боргів мають мешканці будинку на  вул. Даньшина, 1, де 84 особи боргують підприємству КП «Луцькводоканал» 158 399 грн. Також більше 133 тис грн. боргують 55 мешканців будинку на  вул. Черняховського, 1 і більше 109 тис грн – 73 мешканця будинку на вул. Щусєва, 20/а.

Боржникам варто розуміти – якщо вони оперативно не закриють свої величезні суми заборгованостей, то боргова яма в недалекому майбутньому може призвести до втрати житла, такі прецеденти вже траплялися.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися