Ректор з Польщі удостоївсься почесного титулу волинського вишу
Волинь

Ректор з Польщі удостоївсься почесного титулу волинського вишу

24 листопада 2018, 12:19
0
0
Сподобалось?
0

Титулу «Почесний доктор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки» удостоївся ректор з Варшави   Станіслав Дзєконський. Про це повідомляє прес-служба вишу.

Захід 23 листопада відбувся у СНУ. З біографією та списком заслуг титулянта ознайомила проректор з науково-педагогічної роботи, євроінтеграції та роботи зі студентами СНУ імені Лесі Українки Анна Данильчук.

Ректор Ігор Коцан вручив титул «Почесний доктор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки» ксьондзові, доктору наук, професорові, ректору Університету Кардинала Стефана Вишинського у Варшаві Станіславу Дзєконському.

Рішення про присвоєння почесного титулу ухвалили на засіданні вченої ради вишу  26 квітня 2018 року.

Після офіційної церемонії вручення ректор Університету Кардинала Стефана Вишинського у Варшаві Станіслав Дзєконський виголосив промову «Гідність людської особистості до джерел виховання».

«Важливість цієї відзнаки є ще більшою, якщо взяти до уваги якість університету, його досягнення, прекрасну історію, що твориться впродовж багатьох років, сьогоднішню позицію та плани на майбутнє, орієнтовані на всебічний розвиток Університету у місцевому, національному та міжнародному вимірах, які я хочу з Вами реалізувати, додаючи досвід, накопичений в науковій, дидактичній та організаційній роботі в університеті Кардинала Стефана Вишинського у Варшаві», ‒ зазначив Станіслав Дзєконський.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися