Завтра у Луцьку –День жалоби
Волинь

Завтра у Луцьку –День жалоби

27 листопада 2018, 11:37
0
0
Сподобалось?
0

У зв’язку з похованням загиблого під час проведення операції об’єднаних сил на Сході України Віктора Лахая у середу, 28 листопада, оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

На знак скорботи буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, підприємств, установ, організацій державної, комунальної та інших форм власності на території міста.

Також обмежено проведення розважально-концертних заходів на території міста, заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

26 листопада, захищаючи східний кордон нашої держави, загинув військовослужбовець 14-ї ОМБр, житель Луцька Віктор Лахай. Народився в селі Велика Глуша Любешівського району. Закінчив у Луцьку школу №9 в 1993 році. Здобув спеціальність у вищому професійному училищі №6 міста Луцька. Проходив строкову військову службу з 1996 по 1998 рр. Отримав звання молодший сержант. Віктор Лахай був поранений і помер в результаті обстрілу взводного опорного пункту вночі 26 листопада в селі Катеринівка Попаснянського району Луганської області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися