17 дітей-сиріт Волині отримають житло ще цього року
Волинь

17 дітей-сиріт Волині отримають житло ще цього року

27 листопада 2018, 15:33
0
0
Сподобалось?
0

У 2018 році за рахунок державних коштів придбають житло для 17 дітей-сиріт Волині. На це виділено майже 7 мільйонів гривень державної субвенції, -повідомляє прес-служба ОДА.

За словами начальника служби у справах дітей облдержадміністрації Алли Онищук, частину цих коштів, а саме  млн 940 тис. грн  виділили для початку  будівництва нового житла для дитячого будинку сімейного типу в м. Рожище. Замовником є Рожищенська міська рада, яка є власником земельної ділянки та буде приймати будинок на баланс. Вже  виготовлено проектну документацію, отримано експертний висновок та планується оголошення тендеру.

Решту субвенції направлять на  придбання 12 квартир для 17 дітей-сиріт.

До слова, у 2017 році за кошти субвенції придбано  будинок та 7 квартир для 11 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.

Усього за час дії Програми у 2012-2016 роках освоєно кошти у сумі 16 млн 156 тис. грн, з них – 7 млн 357 тис. грн – кошти обласного бюджету. Як результат, придбано соціальне житло для 150 дітей-сиріт, дітей. Така ж програма діятиме до 2021 року. Житло-соціальне, дітям надається на підставі договору найму.

Вже цього року придбано житло для 8 дітей-сиріт, заплановано до кінця року придбання житло ще для 4 осіб. Окрім того, проводяться ремонтні роботи у житлових приміщеннях, які належать на правах власності, 18 дітям та особам з цієї категорії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися