Податкова міліція Волині запобігла продажу фальсифікованого алкоголю
Волинь

Податкова міліція Волині запобігла продажу фальсифікованого алкоголю

29 листопада 2018, 19:05
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники податкової міліції Волині затримали у Луцьку авто, у якому транспортували  фальсифікований алкоголь без  марок акцизного податку. Про це інформує прес-служба ГУ ДФС Волині.

Фіскали на одній з вулиць обласного центру виявлено транспортний засіб, у якому  незаконно транспортували  з метою збуту шкідливий для життя і здоров'я людей фальсифікований алкоголь.

Оглянувши автомобіль марки Wolksvagen LT під керуванням місцевого жителя, правоохоронці виявили та вилучили з незаконного обігу 350 літрів горілки та коньяку розлитих в упаковки типу "bag-in-box". Орієнтовна вартість вилученого підакцизу становить понад 110 тис. гривень.

Відповідальність за таку протиправну діяльність передбачена Кодексом України про адміністративні правопорушення. На даний час вирішується питання про складання адміністративного протоколу.

До слова: в оперативному управлінні наголошують, що обіг алкогольних напоїв, розлитих в тару типу  "bag-in-box", заборонений законодавством України, крім виноробної продукції з вмістом спирту не більше 8,5 відсотків маркованого марками акцизного податку встановленого зразка.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися