Як забезпечуватимуть житлом волинських військових
Волинь

Як забезпечуватимуть житлом волинських військових

6 грудня 2018, 09:30
1
0
Сподобалось?
0

Депутати Волинської обласної ради звернулися  до Міністра оборони України щодо будівництва житла для військовослужбовців на території колишнього військового містечка у Ковелі. Отримали відповідь з Головного квартирно-експлуатаційного управління Збройних Сил України, -повідомляє прес-служба Волиньради.
"Фонди вивільненого військового містечка №24 на вул. Шевченка, 32 в  Ковелі Волинської обл. плануються для подальшого розміщення новостворених військових частин, (підрозділів) або військових частин (підрозділів), що передислокуються.
Тому розгляд питання щодо безоплатної передачі фондів  вивільненого військового містечка у комунальну власність місцевих органів самоврядування та питання житлового будівництва на території цього  військового містечка… для забезпечення житлом військовослужбовців ЗСУ є передчасним, - йдеться у листі військового відомства.
Довідково. «Проектом Перспективного плану забезпечення житлом військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей за бюджетні кошти у 2018 році Міністерством оборони України у Волинській області передбачено власне будівництво (реконструкція) 44 квартир у м. Володимирі-Волинському, будівництво гуртожитків на 224 кімнати у м. Луцьку, придбання 30 квартир на вторинному ринку та на умовах пайової участі", - про це повідомив начальник Головного квартирно-експлуатаційного управління ЗСУ, полковник    Олег Галушко.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Андрій
    Андрій

    Ви хоть фото підібрали б нормальне. А то на Вашому фото військовослужбовець ЗС РФ... Війна іде вже 5 рік, а тут така нестиковка...

    6 грудня 2018, 09:38
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися