На Волині для Центру реабілітації учасників АТО придбали автомобіль
Волинь

На Волині для Центру реабілітації учасників АТО придбали автомобіль

10 грудня 2018, 15:03
0
0
Сподобалось?
0

За сприяння голови ОДА Олександра Савченко для потреб центру реабілітації учасників АТО придбали автомобіль. Про це йдеться на офіційній сторінці голови ОДА у Фейсбук.

Віднедавна у Центрі реабілітації учасників АТО, що знаходить у місті Луцьку на вулиці Привокзальній, 12, функціонує група швидкого реагування. Вона складається з понад двох десятків учасників бойових дій на Сході. За словами керівника Центру Олени Звєрєвої щодня троє з них чергують і готові прийти на допомогу побратиму, який, наприклад, захотів скоїти самогубство. Цими днями для потреб групи швидкого реагування придбали автомобіль – Renault Trafic.

«У нас не було машини. Завжди в останній момент ми шукали авто у когось з хлопців. А тепер у нас є власне, яке рятуватиме життя Героям., - повідомила Олена Звєрєва.

АТОвці звернулися до голови обласної державної адміністрації Олександра Савченка з проханням посприяти у купівлі автомобіля. Посадовець спільно з соціально-відповідальним бізнесом Волині знайшли кошти на придбання авто.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися