Рейтинг голів ОДА: волинський керівник – на 12-му місці
Волинь

Рейтинг голів ОДА: волинський керівник – на 12-му місці

11 грудня 2018, 10:03
0
0
Сподобалось?
0

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко - на 12-му місці  у рейтингу голів ОДА за три квартали 2018 року. На першому- екс-начальник волинської міліції Олександр Терещук, який очолив Київську область 30 жовтня нинішнього року. Про це пише Конкурент з посиланням на «Ділову столицю», яка склала цей рейтинг.

Порівнювалися показники 23 мирних регіонів за 20 суспільно важливими критеріями. Цифри взяті із інформацій Держстату і його територіальних органів.

Перше місце в рейтингу (72 бали) Терещук отримав у спадок від попередника Олександра Горгана. За підсумками трьох кварталів столична область є беззаперечним лідером за загальною площею прийнятих в експлуатацію квартир. Київщина посіла друге місце за освоєними капітальними інвестиціями на душу населення, динаміці чисельності штатних працівників, середньомісячної зарплати (8 795 грн). Київщина стала одним з лідерів за динамікою сільського господарства та ще й іншими показниками.

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко (-0, 5 бала), який на цій посаді з 23 березня,  посередині рейтингу. Серед досягнень області за три квартали примітно друге місце за новобудовами. Також Волинь увійшла в трійку кращих регіонів за динамікою народжуваності і зайняла четверте місце за динамікою промисловості. У той же час Волинська область разом з Кіровоградською показала найвищий рівень безробіття населення працездатного віку – 12,3 %, коли ж в середньому по Україні – 9,3 % .

До слова,  З березня Президент України звільнив 8 голів обласних держадміністрацій.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися