Патрульні привітали сина волинського Героя
Волинь

Патрульні привітали сина волинського Героя

22 грудня 2018, 19:10
1
0
Сподобалось?
0

Сьогодні  інспектори патрульної поліції Волині відвідали сина волинського Героя Миколи Яворського- Олега,-повідомляє прес-служба відомства.

Микола Яворський –головний  сержант-командир міномету 14-тої окремої механізованої бригади- загинув 16 березня 2017 року під час мінометного обстрілу опорного пункту поблизу с. Лобачеве Новоайдарського р-ну Луганської області.

 Правоохоронці приїхали до Олега  додому у Ковельський район і  це було справжнім сюрпризом для всіх. Про нього патрульні  дізнались від волонтерів руху «Меценати для солдата», з якими плідно співпрацюють. У рамках проекту «Діти Небесного Легіону» активісти розміщують інформацію про дітей загиблих Героїв, їхні потреби та мрії.

«Олег Яворський, як виявилось, мріє стати… поліцейським.
Тож наші патрульні вирішили трішки допомогти в реалізації мрії, а саме, познайомились з Олегом та його рідними, привітали з 6-річчям, яке хлопець відзначає саме сьогодні, дали змогу посидіти у справжньому поліцейському автомобілі», -йдеться у повідомленні.

«Неможливо описати ті емоції, захват і радість, які відчував Олег, побачивши справжніх полісменів. Інспектори Марія, Роман та Ігор подружились з Олегом та його братом Ярославом, пограли з ними в ігри та обіцяли підтримувати контакт. Можливо, через кілька років ми побачимо сина волинського Героя у наших лавах»- висловили сподівання правоохоронці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Степан
    Степан

    Молодці!!!Підтримуйте родини героїв і учасників АТО.З різдвом Христовим і веселих новрічних і різдвяних свят!!!

    23 грудня 2018, 14:34
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися