Волинські лісівники доставили допомогу  на Схід
Волинь

Волинські лісівники доставили допомогу на Схід

23 грудня 2018, 16:25
0
0
Сподобалось?
0

Волинські лісівники повернулися зі Сходу , куди доставили допомогу бійцям 14 ОМБР і передали новорічні подарунки дітям, які живуть на лінії розмежування, про це повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

Кожен із понад 3000-тисячного колективу лісівників зробив внесок у  100 грн, щоб закупити найнеобхідніше волинським військовим. На зібрані  понад 250 тис. грн закупили дизельні генератори, акумуляторні батареї, кабелі, бензопили, мастила, новорічні подарункові набори. Взяли консервну продукцію власного виробництва лісогосподарських підприємств та різдвяні деревця у горщиках.

У Харкові родина Харламових – подружжя Галина і Євгеній із сином Сергієм – уже кілька років займаються волонтерською діяльністю, представляють адаптаційно-культурний центр та громадську організацію «Українські рубежі».

Двісті подарунків від лісівників Волині родина Харламових уже передала дітям з Новомихайлівки та Георгіївки. Тепер волинські лісівники подарували волонтерам новорічну ялинку у горщику.

У 14 ОМБР волинян чекали. Була смачна солдатська кухня, розмови про головне – повернення додому та мирну Україну.

Привезені лісівниками ялинки, які спочатку створюватимуть настрій у цій військовій частині, наші захисники пообіцяли згодом висадити біля пам’ятника загиблим у Волновасі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися