Савченко в Луцьку пік піцу з дітками
Волинь

Савченко в Луцьку пік піцу з дітками

24 грудня 2018, 20:22
0
0
Сподобалось?
0

У луцькій піцерії «Фелічіта» голова Волинської ОДА Олександр Савченко готував піцу разом із дітками з інвалідністю. Такий захід відбувся у рамках флешмобу «Спілкуйся на рівні» у понеділок, 24 грудня. Про це повідомляє Район Луцьк.

Вбравшись у фартухи та капелюхи особливі «піцайоли» уважно слухали, як потрібно готувати піцу та виконували вказівки. Впевнено розминали та розкатували тісто, хтось навіть пробував покрутити його на пальці. Поливали необхідними соусами та не шкодували начиння. До слова, піцу готували лише хлопці.

«Ідея не моя, але я з радістю її підтримав. Я обіцяв цим діткам, що танці і «Осінній бал» це не останнє, що буде. Такі заходи показують усім, хто втратив віру, що треба вперто боротись за своє світле майбутнє,– сказав Олександр Савченко.

 «Наші діти мають свою особливість. Але ми завжди намагаємосьробити так, щоб вони не відрізнялись від решти. Ми їх соціалізуємо. Як на мене, то діти вже майже не відрізняються від звичайних. Вони багато спілкуються, багато вміють, навчаються в школах», – стверджує голова правління громадської організації «Даун Синдром» Олена Мельник.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися