Волинянин Назарій Прокопчук – серед переможців конкурсу ІТ-проектів та кіберспорту
Волинь

Волинянин Назарій Прокопчук – серед переможців конкурсу ІТ-проектів та кіберспорту

27 грудня 2018, 12:34
0
0
Сподобалось?
0

Учень 9 класу загальноосвітньої школи села Полиці Камінь-Каширського району Назарій Прокопчук виборов почесне друге місце масштабному конкурсі з ІТ проектів та кіберспорту серед молоді віком до 18 років. Про це повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

У фінальному етапі всеукраїнського конкурсу – захисті проектів Назарій представив власну роботу – ЗD-проект шкільної пам’ятної Алеї на честь земляка, загибилого в АТО воїна Сергія  Приймака. До слова: ця робота отримала перемогу в конкурсі проектів, організованому ВОУЛМГ і вже втілена в життя.

Тато Назарія Роман Петрович, директор загальноосвітньої школи села Полиці,  розповідає, що хлопець давно захоплюється компютерною графікою, ландшафним дизайном,   любить природу й мріє вступити до лісівничого вузу. Таке бажання в Назарія зародилось в шкільному лісництві, що успішно діє при школі за підтримки колективу лісопідприємства. 

Щодо конкурсу, то він перший і в ньому зголосилось взяти участь понад 4 тисячі школярів у таких номінаціях, як “ЗД анімація”, “2Д анімація”, “Статична 2Д графіка”, “Статична 3Д графіка”, “Веб-розробка”, “Веб-розробка “Шкільний сайт”, “Програмна розробка”, “Відеомонтаж”, “Фотографія” та інші.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися