Сьогодні донечка волинського Героя святкує 6-тий день народження
Волинь

Сьогодні донечка волинського Героя святкує 6-тий день народження

28 грудня 2018, 15:40
0
1
Сподобалось?
1

На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Свій 6-ий день народження святкує Софійка Михальчук. Дівчинка ходить в садочок у с. Борохів. Дівчинці було два роки, коли тато пішов в АТО. Михальчук Віктор був старшим лейтенантом заступником командира роти 51-ої окремої механізованої бригади, здобув військову освіту на кафедрі військової підготовки при Чернівецькому національному університеті ім. Ю. Федьковича у 2002-2003р (командир механічного взводу на БМП). 25 серпня в боях за Іловайськ опинився в оточені поблизу с. Кутейникове під постійним обстрілом, де й отримав смертельне осколкове поранення.
Поховали Віктора у м. Дніпро як тимчасово невстановленого захисника України. І лише у липні тіло воїна було опізнане за ДНК та перепоховане 05.08.2015 р. на малій Батьківщині у с. Піддубці.

Софійка пам'ятає татка, постійно переглядає фотографії, пригортає їх до себе та цілує. Каже що він був добрим та дуже любив її. Донечка за ним сумує і часто просить маму: «Йдемо до татка».

Вже наступного року іменинниця піде до школи, тому зараз старанно вчиться писати букви. Із старшою сестричкою Ангелінкою допомагає мамі в господарстві.
Маленька  Софійка чекає на приємні сюрпризи у свій день народження. Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: (050) 973-44-84; (098) 948-14-50.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися