Вперше відбулися «Волинські різдвяні зустрічі»
Волинь

Вперше відбулися «Волинські різдвяні зустрічі»

3 січня 2019, 18:28
0
0
Сподобалось?
0

Близько тридцяти обдарованих хлопців та дівчат з різних районів області приїхали до Луцька на «Волинські різдвяні зустрічі». Захід відбувся вперше і обіцяє стати традиційним, -інформує прес-служба ОДА.

Вихованці позашкільної освіти представили 5 напрямків — дослідницько-експериментальний, еколого-натуралістичний, художньо-естетичний, науково-технічний та туристсько-краєзнавчий.

Голова ОДА  Олександр Савченко відзначив, що йому важливо почути, що повинна зробити громадськість та влада, аби талановиті діти  могли себе реалізувати.

Вихованець Малої академії наук Волині Богдан зауважив, що йому і  однокласникам  волинське лісництво дало змогу поїхати на Міжнародний конкурс з лісознавства у Литву.

«Якщо влада хоче, аби ми залишалися в Україні – потрібно допомагати нам розвиватися, —резюмував старшокласник.

Найбільше  вразив своїм талантом юний співак зі Старовижівського району Ярослав Карпук, який разом з іншими талановитими дітьми з усієї України, 19 грудня 2018 року гостював на урочистому прийнятті подружжя Порошенків з нагоди Дня Святого Миколая.

Варто зазначити, що на Волині функціонує 40 закладів позашкільної освіти, де у більше, ніж двох тисячах гуртках займається понад тридцять п’ять тисяч вихованців. Крім того, у закладах загальної середньої освіти організовано роботу більше трьох тисяч різнопрофільних гуртків, у яких займаються за інтересами майже 70 тисяч дітей. В цілому гуртковою роботою в закладах позашкільної та загальної середньої освіти області охоплено понад 77% дітей від загальної кількості учнів.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися