«Діти небесного легіону»: повноліття волинянки- доньки  загиблого Героя
Волинь

«Діти небесного легіону»: повноліття волинянки- доньки загиблого Героя

5 січня 2019, 13:52
0
0
Сподобалось?
0

Волонтери закликають привітати з повноліттям  Тетяну Шилік, доньку загиблого Героя, який народився у  Камені-Каширському. Про це повідомляється на сторінці проекту «Діти Небесного Легіону» у Facebook.

Анатолій Шилік, капітан Збройних Сил України (51 ОМБР), загинув у 2014 році в боях за Іловайськ. Більшість особового складу батареї під командуванням капітана Шиліка знаходилася на блокпосту 39-06 неподалік від Іловайська, який обстрілювався з самохідно-артилерійських гармат «Нона». Коли від одного з пострілів на машині ГАЗ-66 загорівся тент, Анатолій кинувся його гасити. Інші бійці з укриттів вибігли на допомогу. Коли всі знаходилися біля машини, прилетіло ще кілька снарядів, від яких загинули командир з іншими військовослужбовцями.

У капітана Шиліка залишилися дружина та двоє дітей – донечка Тетянка та її молодший 6-тилітній братик Артемчик. Торік  дівчина закінчила школу і вступила у столиці до Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова. Тут вона на інженерно-педагогічному факультеті здобуває спеціальність «готельно-ресторанна справа». Після загибелі на фронті тата сім’я намагається справлятися з труднощами, однак це вдається не завжди, бо Анатолій був основним годувальником.  Сім’я Шилік дуже вдячна за пам’ять і увагу від усіх небайдужих людей та волонтерів!

Зробити будь-який сюрприз Тетяні і привітати її з повноліттям може будь-хто на свій розсуд за контактними номерами: 0509734484 та 0989481450. Її день народження 6 січня.

Нині під опікою волонтерів – 230 дітей віком від 3 тижнів до 20 років.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися