Волинянину вручили нагороду за оборону Луганського аеропорту
Волинь

Волинянину вручили нагороду за оборону Луганського аеропорту

12 січня 2019, 17:50
0
0
Сподобалось?
0

Денису Киричуку, який служив у добровольчому батальйоні «Айдар» вручили нагрудний знак «За оборону Луганського аеропорту». Повідомляє ВолиньPost.

Нагороду вручив керівник Відокремленого підрозділу «Всеукраїнська спілка учасників бойових дій в АТО «Побратими України» в Ковелі Юрій Ганджала у п’ятницю, 11 січня.

Денис Киричук – мешканець міста Камінь-Каширський, півроку прослужив у добровольчому батальйоні «Айдар» та був сапером у другій афганській роті.

Брав участь у гарячих боях за Красний Яр, Кримське, луганський аеропорт. Отримав поранення та дві контузії. Після першої відмовився від госпіталізації, проте друга контузія, отримана у Кримському, завадила подальшій службі. Зараз чоловік знаходиться у Волинському обласному госпіталі ветеранів війни. Саме там чоловіку і вручили нагрудний знак «За оборону Луганського аеропорту».

На врученні був також присутній заступник голови обласного осередку Всеукраїнської спілки учасників бойових дій в АТО «Побратими України» Андрій Косаревич. Він розповів, що контузію Денис Киричук отримав, коли під час вибуху міни накривав побратима власним тілом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися