На Волині  в ДТП загинув 18-річний пішохід
Волинь

На Волині в ДТП загинув 18-річний пішохід

15 січня 2019, 11:40
0
0
Сподобалось?
0

У Луцькому районі в ДТП загинув 18-річний чоловік. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в області.

 Повідомлення про автопригоду до поліції надійшло сьогодні вранці. Відомо, що на автодорозі в селі Полонка Луцького району  42-річний водій, керуючи автомобілем «Toyota Prado», наїхав  на пішохода, 18-річного жителя цього ж району. Молодий чоловік загинув.

На місці працює слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці з’ясовують усі обставини трагедії.

Учора, 14 січня, за інформацією поліції, на автодорозі поблизу села Чаруків Луцького району легковик «Daewoo Lanos» врізався у відбійник.

За кермом автомобіля перебував 23-річний житель Горохівського району. Внаслідок автопригоди водія транспортного засобу госпіталізували, 42-річна пасажирка легковика після огляду лікарів від госпіталізації відмовилася.

Цього ж дня у Любешівському району на автодорозі поблизу села Проходи «Volkswagen LT» злетів у кювет. У результаті ДТП травмувалося троє пасажирів транспортного засобу, одного із них госпіталізували.

За усіма фактами автопригод відомості слідчі внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться  про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Вкотре поліція Волині закликає всіх учасників дорожнього руху бути уважними та обережними, неухильно дотримуватися вимог правил безпеки дорожнього руху. 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися