На Волині надруковано нові книги шрифтом Брайля
Волинь

На Волині надруковано нові книги шрифтом Брайля

22 січня 2019, 12:20
0
0
Сподобалось?
0

Голова ГО “Генерація успішної дії” Віталій Ткачук презентував нові книги шрифтом Брайля, які нещодавно побачили світ, - повідомляє прес-служба міської ради.

 Він зазначив, що співпраця “Генерації успішної дії” з міської владою є тісною та плідною, адже всі надруковані книги фінансуються Луцькою міською радою та завдяки допомозі соціально-відповідального бізнесу.

 Книги друкуються не лише для Луцька, а й для всієї України. Завдяки партнерам з Волинської обласної друкарні книги розсилаються  у школи-інтернати і бібліотеки.

 Віталій Ткачук розповів про нещодавно надруковані книги. Це - книга авторства шведської письменниці Сельми Лагерлеф “Вифлиємська ніч”. Він зазначив, що її можуть читати як діти молодшого віку, так і старші. Також додав, що студія друку шрифтом Брайля старається щороку до різдвяних свят видати тематичну книгу.

 Другою презентованою книгою є наукове видання “Словники України”, яка, як зазначив Віталій Ткачук, може бути корисною на уроках української мови як додаток до підручника. Ще одне свіже видання це книга волинського автора Йосипа Струцюка, особливістю якої є те, що вона надрукована як шрифтом Брайля, так і звичайним. Віталій Ткачук розповів, що гордістю Braille Studio є книга “Луцьк від А до Я”, де є короткі історичні інформації про наше місто.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися