На реалізацію 17  проектів Волинь отримає кошти з Державного фонду регіонального розвитку
Волинь

На реалізацію 17 проектів Волинь отримає кошти з Державного фонду регіонального розвитку

25 січня 2019, 17:53
0
0
Сподобалось?
0

Цього року  держава виділила понад  235 мільйони гривень на реалізацію проектів у Волинській області. З них загальний фонд становить 204 мільйони, решта – спеціальний фонд. В  облдержадміністрації  регіональна комісія визначалася  з остаточними проектами. Про це йдеться на сторінці голови  ОДА у Фейсбук.

На Волині потребують фінансування за кошти ДФРР 17 об’єктів, на які будуть спрямовані кошти субвенції у 2019 році на загальну суму 197, 7 мільйонів гривень. Таку пропозицію озвучив заступник голови ОДА  Валентин Цьось.

Серед них 7 об’єктів, які не введені в експлуатацію у зв’язку із коригуванням ПКД, що призвело до збільшення кошторисної вартості об’єкта, та ненадходженням коштів спеціального фонду ДФРР, але які мають бути завершені цього року.

4 об`єкти, що  відповідно до графіку виконання робіт мають бути введені в експлуатацію у 2019 році. І 6 проектів,  що потребують фінансування для продовження будівництва та введення в експлуатацію у 2020 році.
Отже, 17 проектів на загальну суму 197,7 млн грн за рекомендаціями  Мінрегіону стануть пріоритетними та будуть втілюватися в області у 2019 році.

Окрім того, близько 38 мільйонів гривень, які мають надійти в область, підуть на реалізацію нових проектів. Усього заявниками з Волині подано та розміщено на сайті Мінрегіону 146 проектів, які  подані по семи технічних завданнях.

Отож, члени комісії визначили дати оцінювання проектів за кожним із завдань. Воно триватиме з 4 до 20 лютого 2019 року включно. А до 1 березня вже стануть відомі результати попереднього конкурсного відбору.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися