Збирають гроші на титанову пластину для волинського атовця з травмою голови
Волинь

Збирають гроші на титанову пластину для волинського атовця з травмою голови

30 січня 2019, 13:53
0
0
Сподобалось?
0

На Волині збирають гроші на операцію для атовця Олександра Кадира, який отримав важку черепно-мозкову травму після демобілізації. Про збір грошей оголосила відома волонтерка Наталія Попова у Фейсбуці.

«Йому 26 років, ветеран війни з 53 бригади, воював командиром САУ з лютого 2015 року... Після демобілізації живе з мамою в смт Маневичі, пише волонтерка.
Трагедія сталася 27 липня 2018 року- сусіди знайшли Сашу біля під’їзду з важкою черепно-мозковою травмою непритомного.. Ні люди, ні слідство по нападу на хлопця не встановили винуватців злочину. А Саша нічого за напад не пам’ятає....
Місцеві лікарі в ту страшну ніч спасли хлопчику життя.. Реанімація, кома, повернення з того світу.. Господь змилувався - Саша вижив!
На ноги Кадиру поставили... Потім важка реабілітація понад 2 місяці в Клеваньському військовому реабілітаційному центрі за державний рахунок.
І ось, нарешті, лікарі вирішили, що можливий наступний етап- закриття мозку титановою пластиною після травми..
Щодо випадку Саші Кадирі в Ковельському МТМО був зібраний консиліум лікарів. Нейрохірург Юрій Новак зі своєю командою береться закрити мозок титановою пластиною. ОПЕРАЦІЮ ПРИЗНАЧЕНО НА П‘ЯТНИЦЮ 1 лютого!!
Головний лікар Ковельського МТМО Oleg Samchuk запевнив, що всі обстеження і операція учаснику АТО будуть проведені безоплатно. І ще буде надано медикаменти на операцію на суму 10000 грн. за державною програмою та з фондів лікарні.
Але титанову пластину треба придбати самостійно....Її ціна на таку велику ділянку мозку близько  20 000 грн. з усіма знижками.
Прошу допомогти бійцю фінансово в цей складний момент життя.-закликає Наталія Попова».

Гроші збирають  на картку Привату мами- Кадира Світлана Василівна 5168757391279116

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися