У волинських пунктах пропуску через кордон - черги імпортерів авто
Волинь

У волинських пунктах пропуску через кордон - черги імпортерів авто

1 лютого 2019, 18:00
0
0
Сподобалось?
0

Волинська митниця ДФС інформує  про черги, які утворюються  на в’їзд в Україну у пунктах пропуску Ягодин та Устилуг. Черги викликані великою кількістю бажаючих імпортувати автомобілі з Європи з коефіцієнтом 0,5 на сплату акцизного збору. До слова, пільговий період завершується 22 лютого 2019 року.

За інформацією польських прикордонників в терміналі Дорогуська накопичилось більше 200 легкових автомобілів. Вони уже оформлені у Польщі, але не можуть виїхати на Ягодинський міст.

Часто основну проблему у тривалому очікуванні на перетин кордону люди створюють собі самі  надто поспішними вчинками. Власники  щойно придбаних авто рушають до України без ПОПЕРЕДНЬОЇ МИТНОЇ ДЕКЛАРАЦІІ і починають процедуру митного оформлення  за фактом в’їзду на митну територію.

Пошуки брокера, оформлення декларації, визначення розміру та сплата необхідних митних платежів, необхідні для випуску авто у вільний обіг, розтягуються на дні замість кількох годин. Весь цей час автомобілі простоюють у зоні митного контролю, непродуктивно займають її територію і стримують пропуск інших громадян.

Тому митниця вкотре рекомендує громадянам, які мають намір придбати авто в Європі, ще ПЕРЕД виїздом за кордон домовлятись з брокером про підготовку ПОПЕРЕДНЬОЇ МИТНОЇ ДЕКЛАРАЦІЇ.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися