Волинянину за порушення виборчого законодавства загрожує штраф
Волинь

Волинянину за порушення виборчого законодавства загрожує штраф

8 лютого 2019, 15:05
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники Луцького відділу поліції склали на волинянина адміністративний протокол за ч. 2 ст. 212-13 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йдеться про розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск. Матеріали скерували на розгляд до Луцького міськрайонного суду, -повідомляє прес-служба Нацполіції області.

Будучи директором приватного підприємства із надання послуг у сфері зовнішньої реклами, підприємець розмістив в обласному центрі і агітаційні білборди кандидатів у Президенти України, на яких відсутні відомості про установу, що здійснила їх друк, тираж та інформація про осіб, відповідальних за випуск.

За вчинення адміністративного правопорушення йому загрожує покарання у вигляді штрафу.

Загалом з початку виборчої кампанії органи поліції у Волинській області зареєстрували 38 повідомлень щодо ймовірних порушень виборчого законодавства. Більшість із них стосуються можливих порушень проведення передвиборної агітації, принципу рівного виборчого права, а також підкупу виборців.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися