Луцьк долучився до свята для людей з інвалідністю
Волинь

Луцьк долучився до свята для людей з інвалідністю

9 лютого 2019, 10:16
0
1
Сподобалось?
1

Луцьк у церкві “Фіміам” вперше долучився до організації свята “Night to Shine” для людей з інвалідністю, яке уже п'ять років організовують на шести континентах світу.
Організували свято згідно з офіційною програмою “Night to Shine”, автором та спонсором якої є фундація Тіма Тібоу із Сполучених Штатів Америки,- повідомляє Волинь POST.

Окрім Луцька,  свято паралельно відбувалося в  Київі, Львові та Одесі. Загалом же очікується, що подія охопить понад 700 міст на шести континентах світу, а учасниками стануть більш, аніж 100 тисяч людей з інвалідністю.
Головними натхненниками заходу у Луцьку стало подружжя Сергія та Наталії Больчуків, які свого часу створили поблизу Луцька реабілітаційний центр “Агапе”.
“Цього року ми вирішили долучитися до цього всесвітнього руху і тому проводимо це свято. Ми цінуємо людей з інвалідністю. Ми знаємо, що Бог їх любить і має для них особливий план. Ми хочемо показати для всіх людей, що ці люди є цінні. До свята залучили 79 почесних гостей та близько 150 волонтерів. Наші волонтери - це люди з різних церков Луцька та області, а також меценати, які жертвували кошти, продукти на захід, перукарі та візажисти, які пожертвували тим, що прийшли і зробили зачіски та макіяж нашим гостям”, - розповіла Наталія Больчук.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися