Проінспектували реконструкцію амбулаторій у Ківерцівському районі: обіцяють відкрити  восени
Волинь

Проінспектували реконструкцію амбулаторій у Ківерцівському районі: обіцяють відкрити восени

25 лютого 2019, 18:48
0
0
Сподобалось?
0

33 амбулаторії загальної практики – сімейної медицини відремонтують в  рамках реалізації будівельного компоненту субпроекту Світового банку і МОЗ «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області». У переважній більшості  об’єктів, які мають довести до ладу за кошти позики, приступили до робіт. Керівництво УОЗ ВОДА і консультанти субпроекту контролюють виконання робіт.  Розпочали з Ківерцівського району, -повідомляє прес-служба ОДА.

У цьому районі за кошти позики реконструюють два приміщення – під Цуманську та Олицьку амбулаторії. Роботи виконує ТОВ «Житлобуд-2». За час виконання робіт жодних непорозумінь із місцевими мешканцями не виникало і скарги від громадян не надходили. Щоправда, затримка з оформленням дозвільних документів вплинула на власне процес реконструкції. А у Цумані через виявлений аварійний стан конструкцій нині проводиться коригування проекту. Але, попри певні робочі моменти, об’єкти планують здати восени 2019 року.

У селі Піддубці Луцького району, де працює ТОВ «ШИНАКА Україна», роботи йдуть до завершення, тож ця амбулаторія стане однією з перших, яку реконструюються за кошти субпроекту та відкриють уже навесні.

У найближчі місяці така інспекція планує побувати на усіх об’єктах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися