Волиняни, які пішли на фронт у 2014 році, прагнуть мати статус бійців-добровольців АТО/ООС
Волинь

Волиняни, які пішли на фронт у 2014 році, прагнуть мати статус бійців-добровольців АТО/ООС

26 лютого 2019, 21:32
0
0
Сподобалось?
0

За попередніми даними  50-80 волинян пішли на фронт у 2014 році  добровольцями. Тапер вони  звертаються за встановленням їм  статусу бійців-добровольців АТО\ООС.

 26 лютого відбулося чергове засідання комісії з  визначення цього  статусу. Основна її мета – надання офіційного статусу волинянам, які в перші дні військової агресії на Сході пішли захищати територіальну цілісність країни, -інформує прес-служба ОДА.

Як повідомила директорка департаменту соціального захисту населення ОДА  Оксана Гобод,  комісія розглянула 29 пакетів документів, які подали військовослужбовці Волині.

20 з них прийнято рішення встановити статус бійців-добровольців. Решту документів  залишили на доопрацювання: необхідно донести підтверджуючі документи.

«Для розгляду на найближчій сесії обласної ради вже подано зміни до Регіональної цільової програми соціального захисту населення на 2018-2022 роки», – зазначила Оксана Гобод.

Йдеться  про компенсацію для оплати за житлово-комунальні послуги в розмірі 4 тис. грн для кожного, кому нададуть статус бійців-добровольців з Волині.

«Якщо депутати підтримують відповідні зміни, вже цього року військові отримають передбачені пільги», – додала посадовець.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися