У Луцькому НТУ готуватимуть магістрів з агроінженерії
Волинь

У Луцькому НТУ готуватимуть магістрів з агроінженерії

28 лютого 2019, 17:46
0
0
Сподобалось?
0

 У Луцькому національному технічному університеті  офіційно відкрили магістратуру зі спеціальності «Агроінженерія».  З цієї нагоди до вишу  завітали фахівці  аграрної галузі Волині, аби взяти участь у  круглому столі «Магістр агроінженер – вимоги ринку праці». Про це повідомляє прес-служба Департаменту АПР ОДА.

Ректор Луцького НТУ Петро Савчук зазначив, що уже з 1 вересня університет готовий прийняти на навчання майбутніх магістрів агроінженерів.

«Це найвищий рівень підготовки фахівців на ринку освітніх послуг в аграрній галузі. Нині ми освоюємо цю нішу і нам вдалося зайняти своє місце на ринку освітніх послуг. Зокрема, у нас є підготовка за спеціальностями «Агрономія» та «Лісове господарство», тепер ми отримали кредит довіри від міністерства на відкриття магістратури за спеціальністю «Агроінженерія», - зазначив Петро Савчук.

Валерій Діброва –керівник ТзОВ «П’ятидні» наголосив на важливості надання студентам практичної підготовки. « В мене працюють більше десятка інженерів і агрономів і несуть вони абсолютно однакову відповідальність за агрономію на полі і роботу техніки. Вони знають, що і як ремонтувати, як налаштовувати.».

Директор департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА Юрій Горбенко додав: «Сьогоднішня техніка не просто інженерна, вона пов’язана із передовими технологіями, тому після того, що вивчатимуть ваші студенти, вони будуть висококласними спеціалістами на сучасній техніці. Я вважаю, що спеціалісти, яких буде навчати ваш університет, обов’язково себе знайдуть і обов’язково в Україні.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися