Майже 300 тисяч гривень зібрав перший в Україні екологічний фонд КП «Луцькводоканал»
Волинь

Майже 300 тисяч гривень зібрав перший в Україні екологічний фонд КП «Луцькводоканал»

2 березня 2019, 13:00
0
0
Сподобалось?
0

 КП «Луцькводоканал» першим в Україні  запровадив  екологічний  фонд серед підприємств комунальної сфери.  Менше як за місяць зібрано близько 300 тис грн і  передбачено  екологічні заходи, на які спрямовано зібрані кошти, -повідомляє прес-служба Луцькради.

Кошти розподілені й будуть спрямовуватися на таке: озонування приміщення каналізаційно-насосної станції №2 (для очищення повітря і усунення неприємних запахів), придбання обладнання для санації каналізаційних мереж, відновлення функціональності радіальних відстійників очисних споруд каналізації (проектні роботи), попереднє очищення каналізаційних стоків, проведення оцінки технічного стану та перспективної експлуатації артезіанських свердловин та ін.

Підприємство прогнозує щомісячні залучення власних коштів до екологічного фонду у сумі близько 400 тис грн, а також  фінансів як благодійних внесків від бізнесу і небайдужих громадян.

Усі надходження та напрямки запланованих екологічних заходів уже відображаються на сайті підприємства у відкритому доступі . Найближчі плани: в рамках діяльності фонду КП «Луцькводоканал» має намір запустити екологічний проект, спрямований на турботу про молоде покоління. Саме цей проект планується реалізувати за рахунок благодійних внесків.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися